Fakülte Yönetimimiz Tarım Orman Şûrası’nın kapanış toplantısına katıldı

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cemal DARILMAZ ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tahir KARAŞAHİN, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirilen Tarım Orman Şûrası’nın kapanış toplantısına katıldı.
Türkiye'nin tarım ve ormancılığının 25 yıllık vizyonunu çizmek üzere yola çıkan Tarım ve Orman Bakanlığı, geçen Temmuz ayında başlattığı '3'üncü Tarım ve Orman Şûrası' çalışmalarını tamamladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen '3'üncü Tarım ve Orman Şûrası'nın sonuç bildirgesi, 21 Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen programda kamuoyuna duyuruldu.