Araştırma Görevlisi Kadrosu Nihai Değerlendirme Sonuçları

15.11.2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Aksaray Üniversitesi Veteriner Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosu alımı için nihai değerlendirme sonuçları ilan edilmiştir.

Temel Bilimler Bölümü / Veterinerlik Anatomi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonucu

Anatomi Nihai Sonuç

Klinik Öncesi Bilimler Bölümü / Veterinerlik Parazitoloji Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonucu

Parazitoloji Nihai Sonuç

Asıl adayların, Fakültemize aşağıda belirtilen belgelerin aslı veya onaylı fotokopileri ile birlikte (aslının gösterilmesi halinde, belgelerin fotokopisi çekilerek ilgili memur tarafından da onaylanabilir) ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bizzat başvurması gerekmektedir. Gerçeğe aykırı belge veren veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

İstenilen Belgeler

1- Öğrenci belgesi (Yüksek Lisans veya Doktora)

2- Mezuniyet belgeleri (Lisans varsa Yüksek Lisans)

3- Transkript belgesi

4- Nüfus cüzdan fotokopisi

5- 12 adet biyometrik fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş)

6- Adli sicil kaydı

7- Üniversitemiz http://personel.aksaray.edu.tr/tr/bilgi-belge web adresinde bulunan Atama Başvuru Formu

8- Başka bir Devlet Kurumunda çalışmış veya çalışıyorsa hizmet belgesi.

9- Görevini devamlı yapmasında engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair rapor (Tam teşekküllü hastaneden alınan)

10- ALES belgesi

11- Yabancı Dil belgesi

12- Özgeçmiş