Zorunlu Yaz Stajı Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

8. Yarıyıl sonunda 20 iş günü zorunlu yaz stajı yapacak öğrenciler için staj başlangıcı 5 Temmuz 2021 tarihinden sonra olmak üzere; aşağıdaki Staj Kabul Formu ve Sözleşmesini (Öğrenci ve İşletme onaylı, imzalı)* 28 Mayıs Cuma** gününe kadar e-posta yoluyla veterinerfakultesi@aksaray.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir***.

*Islak imzalı başvuru formlarının (iki kopya) posta yoluyla Fakültemiz öğrenci işlerine iletilmesi gerekmektedir.

**Pandemi sürecinde alınabilecek olası tedbirler kapsamında belirlenen tarihlerde değişiklikler yapılabilir.

***Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülen Kariyer Kapısı üzerinden Staj başvurusu kabul edilen öğrencilerimiz de yukarıdaki açıklamalara göre başvuru yapacaklardır.