Aksaray Üniversitesi
Veteriner Fakültesi
Veteriner Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Veteriner Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cemal DARILMAZ başkanlığında 09.12.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıya paydaşlarımızdan Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Bülent SAKLAV, Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sayın Bekir KAYAN, Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Sayın Esat ZENGİN, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sayın Nurettin YAPILCAN, Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sayın Önder YILDIZ ve Aksaray Arıcılar Birliği Başkanı Sayın Refik İÇLİ katıldı.

Fakültemiz Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve öğrenci temsilcilerinin de katıldığı Toplantıda Fakültemiz ve Danışma Kurulunun görevleri ve Kurulun yapısı ile ilgili genel bilgiler verildikten sonra Fakültemizin eğitim-öğretiminin geliştirilmesi, iş dünyası ile işbirliğinin arttırılması, bilimsel araştırmaların desteklenmesi ve Fakültemizin sosyal ve kültürel hayata olan katkılarının arttırılması için görüş alışverişinde bulunuldu.

Fakültemize yaptıkları katkılardan dolayı toplantıya katılan değerli konuklarımıza ve Fakültemiz akademik üyelerine teşekkür ediyoruz.